Menü iOS APP Android APP
HU EN
2014.10.15.

KERESZTFÉLÉVES KÉPZÉSEK a ZsKF-en!

Senki se maradjon le!

A Zsigmond Király Főiskolán idén a keresztféléves jelentkezési időszakban már nappali és természetesen levelező tagozaton is lehetséges tanulni felsőoktatási szakképzéseken (FOKSZ), alapképzéseken (BA, Bsc) illetve akár államilag támogatott levelező tagozaton a mesterszakok valamelyikén (MA).
A rendkívül széles képzési palettával bíró főiskolán bölcsészettudományi, gazdaságtudományi, informatikai és társadalomtudományi képzésekben vehetnek részt a továbbtanulni vágyók.

A ZsKF kiemelt figyelmet szentel annak, hogy hallgatóit mindig az aktuális munkaerő-piaci kihívásokra készítse fel, így intézményesített párbeszédet folytat a munkaerő-piaci képviselőkkel az elvárásaikról, a végzett hallgatókkal a meglátásaikról és ezeket integrálva a képzési programba a gazdag elméleti tudást mindig innovatív gyakorlati ismeretekkel egészíti ki. Ennek jegyében a kötelező előadásokat kompetenciafejlesztő tréningekkel (személyiségfejlesztő, munkaerő-piaci, karrier stb.) terepgyakorlatokkal, tan-irodai feladatokkal és nappali tagozaton ingyenes angol/német nyelvi képzéssel egészíti ki. Az oktatást mintegy kiegészítően mentorprogram működik a ZsKF-en, amely nemcsak az első éves hallgatók részére nyújt segítséget, hanem a képzés során végig, legyen szó tanulmányokról vagy azon túl bármilyen szakmai/személyes témáról.

A ZsKF a kiszámíthatóság és stabilitás érdekében immáron ötödik éve nem emeli az önköltségek díját az első évesek részére, így a mostani keresztféléves jelentkezők esetében sem. Ezzel párhuzamosan pedig számos, önköltséges finanszírozási formában részt vevő hallgató részére is elérhető ösztöndíjat biztosít, amelyekkel már az első félévtől a tandíj mértéke jelentősen csökkenthető. Az ösztöndíj jó segítség a képzési díj megfizetésében illetve jó pont az önéletrajzban is.
A hazai ösztöndíjakat/pályázatokat jelentősen kiegészítő nemzetközi Erasmus cserediák-program segítségével a ZsKF-es hallgatók fél, netán egy évet tölthetnek el külföldön, ahol még inkább magabiztos nyelvtudásra tehetnek szert a szakmai kapcsolati hálójuk dinamikus bővítése mellett, úgy, hogy a tanulmányi idő nem lesz hosszabb, tehát a 3-3,5 éves képzési időbe belefér.

A fentieket figyelem véve tehát érthető, hogy a ZsKF-en végzett hallgatók 97%-a három hónapon belül könnyedén találhat állást magának a munkaerőpiacon, ahol az érettségivel rendelkezőkhöz képet közel 50%-kal több a pályakezdő bérük.

A keresztféléves képzésekről további információkat a FELVÉTELIZŐKNEK menüpontban és az online nyílt napon kaphatnak, a 2015 februárjában induló képzéseikre jelentkezni egészen november 15-ig lehetséges.

További információ és kapcsolat:

2018.03.01 | Kultúra

Úton a Nyugdíjas Akadémia!

Tovább

2018.02.23 | Oktatás

Több mint 60 tanfolyammal várjuk az érdeklődőket a ZSKE Szenior Akadémián!

Elindult a Zsigmond Király Egyetem szenior akadémiai rendszerének 14. féléve. Tovább

2018.02.22 | Kultúra

A Miniszterelnökség pályázati felhívása

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága pályázatot hirdet a Kőrösi Csoma Sándor Program és a Petőfi Sándor Program ösztöndíjakra. Tovább

2018.02.14 | Oktatás

Digitális egyetem lesz a ZSKE/Milton Friedman

Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos látogatott el az intézményünkbe. Tovább

Vissza a hírekhez
80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

Feliratkozás a Zsigmond hírlevélre

Képzések

Rólunk

Szervezeti felépítés

Tudományos élet

Kiadványok

Hallgatói közösségek

Erasmus

DPR

Hírek

Események

Média

Kapcsolat

Közhasznúságú információk

Ügyintézés