Menü iOS APP Android APP
HU EN
2016.08.01.

Hivatalos és hatályos: Zsigmond Király Egyetem

Új egyetem (hagyományokkal), új képzésekkel Budapesten.

Hivatalos és hatályos: Zsigmond Király Egyetem

2016. augusztus elsejétől, hétfőtől a 2016:LXXX. törvényben foglaltak szerint a Zsigmond Király Főiskola közel 16 éves fennállását követően a szabályokban foglaltaknak maradéktalanul eleget téve, ezáltal az akadémiai hierarchia lépcsőin szintet lépve, alkalmazott tudományok egyeteme státuszban és Zsigmond Király Egyetem néven folytatja működését.

Az eredeti alapítói szándéknyilatkozatban, stratégiai célokban foglaltak szerint minden oktató és dolgozó elkötelezetten a tudományok szolgálatában végzi tevékenységét, teszi ezt mindig a hallgatói karrier-életútfejlesztés érdekében, illetve a profit és non-profit piac modernizációs és fejlesztő szereplőjeként.

A folyamatosan változó munkaerő-piaci kihívásokat kutató, azok eredményeit a képzéseibe integráló felsőoktatási intézmény az egyetemmé válásával párhuzamosan újabb képzési típust és nyelvet vezet be, mindamellett pedig szakirány-kínálatát is a jelen kor működési rendjéből, társadalmi-gazdasági-(geo)politikai összefüggései alapján frissíti.

A Zsigmond Király Egyetem vezetősége és oktatói gárdája elhivatott aziránt, hogy ne csak a frissdiplomásoknak, de a több év(tized)es munkaviszonnyal rendelkezőknek is hasznos, azonnal alkalmazható tudást adjon, amely birtokában az aktív és végzett hallgatók gyarapodhatnak, sikeresebbek lehetnek mind a karrierjükben, mind pedig a munkájukban.

Ennek jegyében a Zsigmondon – tagozattól függetlenül – olyan jövőbe mutató tudással ruházzák fel a végzett egyetemistákat, akik – kompetenciáik fejlesztése révén – konvertálható, dinamikusan átalakítható tudásra tesznek szert.

  • A Zsigmond Király Egyetem várja, sőt elvárja a továbbtanulni vágyókat szeptemberben induló képzéseire, így augusztus 7-ig a pótfelvételin még lehetséges jelentkezni. Részletek a „Zsigmondos leszek” menüpontban találhatóak.
     
2018.06.14 | Oktatás

Meghívó az MSZT Módszertani szakosztályának műhelyvitájára

A Magyar Szociológiai Társaság Módszertani Szakosztálya és a Zsigmond Király Egyetem 2018. június 21-én 15 órakor közösen megrendezi a „Fiatalok kutatása ‒ módszertani kihívások” című műhelyvitáját a Zsigmond Király Egyetem Széchenyi termében. Tovább

2018.06.11 | Oktatás

Ismerjük meg a Z generációt!

Az EFOP 3.4.3 projekt keretében „Z” generációs képzéseket tartunk kollégáinknak, hogy megismerjék a korcsoport sajátosságait. Tovább

2018.06.06 | Kultúra

HR tábor kizárólag jelenlegi és volt hallgatóinknak

HR tábor-t szervezünk! A 3 napos program sokféle szakmában dolgozót érdekel, tapasztalatcserét biztosít, sok hallgató és korábbi hallgató megismerheti egymást és ismerkedhet kiváló szakemberekkel is – kiváló lehetőség kapcsolati tőke gyarapítására. Tovább

2018.05.30 | Kultúra

Egyetemünk hallgatója európa-bajnoki ezüstérmes lett!

A franciaországi Berck-Sur-Mer-ben május végén rendezték meg a parasportolók Európa-bajnokságát súlyemelésben, amelyen a Zsigmond Király Egyetem andragógia szakos hallgatója, a Ferencváros sportolója, Sas Sándor, a 107 kilogrammosok mezőnyében nevezett. 201 kg-os teljesítményével a második helyen végzett! Gratulálunk! Tovább

2018.05.29 | Oktatás

Elhunyt Sas István

Tovább

2018.05.24 | Oktatás

Runway gyakornoki program a repülőtéren

Budapest Airport - Runway gyakornoki program Tovább

Vissza a hírekhez
80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

Feliratkozás a Zsigmond hírlevélre

Képzések

Rólunk

Szervezeti felépítés

Tudományos élet

Kiadványok

Hallgatói közösségek

Erasmus

DPR

Hírek

Események

Média

Kapcsolat

Közhasznúságú információk

Ügyintézés