Menü iOS APP Android APP
HU EN
2016.10.15.

Gondoljon már most jobb munkaerő-piaci elhelyezkedésére, pozíciója megerősítésére

Ajánljuk figyelmébe keresztféléves képzéseinket, amelyek üzleti-közgazdász, marketing-kommunikációs, bölcsészet- és, társadalomtudományi, valamint a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő (gazdaság)informatikus területeken érhetőek el.

Fontos megjegyezni, hogy azon szakokra, ahová eddig kötelező volt az emelt szintű érettségi, a keresztféléves felvételi időszaktól lehetőség van jelentkezni úgynevezett „Felsőoktatási felvételi szakmai vizsgára”, majd annak megfelelő teljesítését követően bekerülni és a tanulmányokat már 2017 februárjában elkezdeni.

Célunk elősegíti hallgatóink karrier-életút fejlődését, amelyhez képzéseinken túl számos egyéb szolgáltatással is igyekszünk hozzájárulni, s tesszük mindezt egy campuson belül, hogy hatékony időbeosztással mind több figyelmet szánhassanak tanulmányaikra. Egy helyen érhetőek el a nyelvi képzések, a kompetencia-fejlesztő tréningek, az egyéni tanácsadások, a könyvtár és a valóban egykapus tanulmányi ügyfélszolgálat is.

Fontos számunkra, hogy végzettjeink versenyképes diploma birtokában léphessenek ki a munkaerő-piacra, így folyamatosan monitorozzuk a munkáltatói elvárásokat, amelyek eredményeit, tanulságait félévről félévre frissített képzési rendünkbe beépítünk, hiszen manapság sikereket elérni az elméleti és gyakorlati tudás optimális súlyozásával lehetséges. Alapelvünk továbbá, hogy hallgatóink részére azonnal alkalmazható tudást adjunk át, amely birtokában az egyén és választott közössége/munkahelye egyszerre gyarapodhat a megszerzett tudástőke révén.

A magabiztos szakmai nyelvtudás a globalizálódó világban elengedhetetlen, amelyet kisebb csoportos órai keretek között illetve a nemzetközi Erasmus tanulmányi- és szakmai gyakorlati cserediákprogram révén lehet minden Zsigmondosnak megszerezni, fejleszteni.

Az előre ismerhető, ezáltal jól kiszámítható tanulmányi út során mentoraink, tanulmányi referenseink mindvégig segítségére vannak a hallgatóinknak, mert számunkra az elsődleges cél és siker, hogy a munkaerő-piaci kihívásokra, kérdésekre választ adni tudó – nyelvtudással és nyelvvizsgával rendelkező – emberek vehessék majd át ünnepélyes keretek között a diplomájukat, amely garancia lehet egy boldogabb életre.

„Mindenünk a hallgató”, így már a sikeres felvételi előtt, a jelentkezés benyújtása alkalmával segítségére szeretnénk lenni Felvételizőinknek, hogy minden esetben ideális képzés szint, szak és tagozat kerüljön kiválasztásra, amely megfelelő motiváló erővel bír hallgató számára (továbbá lehetősége van az adott szakra felvételizni*.)

Tanulmányi tervei, céljai megvalósításában partnerként állunk rendelkezésére egyetemi képzéseinkkel és egyéb szakmai, tudományos és kulturális programjainkkal.

 
(* képzési szintenként és szakonként jelentős eltérések vannak a felvételi követelményekben, lásd például: az alapszakos bölcsészet- és társadalomtudományi alapszakokra emelt szintű érettségire van szükség, amely az idei évtől szóbeli felvételivel kiváltható.)
2018.06.14 | Oktatás

Meghívó az MSZT Módszertani szakosztályának műhelyvitájára

A Magyar Szociológiai Társaság Módszertani Szakosztálya és a Zsigmond Király Egyetem 2018. június 21-én 15 órakor közösen megrendezi a „Fiatalok kutatása ‒ módszertani kihívások” című műhelyvitáját a Zsigmond Király Egyetem Széchenyi termében. Tovább

2018.06.11 | Oktatás

Ismerjük meg a Z generációt!

Az EFOP 3.4.3 projekt keretében „Z” generációs képzéseket tartunk kollégáinknak, hogy megismerjék a korcsoport sajátosságait. Tovább

2018.06.06 | Kultúra

HR tábor kizárólag jelenlegi és volt hallgatóinknak

HR tábor-t szervezünk! A 3 napos program sokféle szakmában dolgozót érdekel, tapasztalatcserét biztosít, sok hallgató és korábbi hallgató megismerheti egymást és ismerkedhet kiváló szakemberekkel is – kiváló lehetőség kapcsolati tőke gyarapítására. Tovább

2018.05.30 | Kultúra

Egyetemünk hallgatója európa-bajnoki ezüstérmes lett!

A franciaországi Berck-Sur-Mer-ben május végén rendezték meg a parasportolók Európa-bajnokságát súlyemelésben, amelyen a Zsigmond Király Egyetem andragógia szakos hallgatója, a Ferencváros sportolója, Sas Sándor, a 107 kilogrammosok mezőnyében nevezett. 201 kg-os teljesítményével a második helyen végzett! Gratulálunk! Tovább

2018.05.29 | Oktatás

Elhunyt Sas István

Tovább

2018.05.24 | Oktatás

Runway gyakornoki program a repülőtéren

Budapest Airport - Runway gyakornoki program Tovább

Vissza a hírekhez
80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

Feliratkozás a Zsigmond hírlevélre

Képzések

Rólunk

Szervezeti felépítés

Tudományos élet

Kiadványok

Hallgatói közösségek

Erasmus

DPR

Hírek

Események

Média

Kapcsolat

Közhasznúságú információk

Ügyintézés