Menü iOS APP Android APP
HU EN
2017.09.20.

Elindultak a szenior akadémiák a ZSKE szervezésében!

Magyarország legnagyobb szeniorképző rendszere intézményünk szervezésében működik,immár hat és fél éve. Szeptember harmadik hetében sorra indultak kihelyezett képzéseink, előbb Szobon, aztán Kerepesen, Bátonyterenyén, Pestszentlőrincen, Zsámbékon, majd a Bálintházban is.

Szeptember 19-én, kedden Kispesten nyitotta meg kapuit a Kispesti Szenior Akadémia, amely immár kilencedik félévét kezdi el, a ZSKE és a helyi Önkormányzat együttműködésében.

A megnyitón részt vett Vinczek György alpolgármester, aki nyitóbeszédében kiemelte, hogy a ZSKE 35 képzési helyszíne közül ez a harmadik legnépszerűbb - egy-egy előadáson az Önkormányzat dísztermében, két helyi tévé jelenléte mellett több mint 150 ember vesz részt átlagosan. Beszédében megköszönte az Egyetem szakmai közreműködését, majd sor került a nyitóelőadásra, amelyet a képzés vezetője, Dr. Jászberényi József tartott a kvóciensek időskori szerepéről és a tanulási lehetőségekről.

A kispesti szenior akadémia további programjában időskori mozgással, memóriafejlesztéssel és a termékbemutatókkal kapcsolatos átverésekkel kapcsolatos előadások szerepelnek még - a teljes program nyomon követhető a kispest.hu aktuális oldalain.

Szeptember és október olyamán a ZSKE képzési hálózatában kezdődnek előadások és tanfolyamok Bicskén, Kőbányán, Szentendrén, Érden, Pomázon, az Eötvös10-ben, Fóton, Kisalagon, Csömörön, Angyalföldön, Rákospalotán és Ceglédbercelen is. Új szakmai partnerként pedig a Budavári Művelődési Házzal indul komplex tanulási program, október folyamán.

Tanulni sohasem késő!

2017. szeptember 21., csütörtök 14 órától a Zsigmond Király Egyetemen is kezdetét veszi a Nyugdíjasok Óbudai Akadémiájának nyilvános és ingyenesen látogatható plenáris előadássorozata illetve októbertól indulnak a tanfolyami képzések, amelyekre még bőven lehetséges jelentkezni az egyetemi pénztárban.

Sikeres tanulmányokat kívánunk!

2018.07.06 | Oktatás

ZSKE-HUBEI magyar-kínai oktatási együttműködés körvonalazódik

Együttműködés kereteinek kialakításáról tárgyaltak oktatóink a kínai Hubei Tudományos és Technológiai Főiskola vezető képviselőivel. Tovább

2018.07.03 | Oktatás

Az Egyetem nyári nyitva tartása

Egyetemünk 2018. július 7. (szombat) - augusztus 22. (szerda) között módosított rend szerint működik Tovább

2018.07.02 | Oktatás

Tanáraink szakmai sikerei

2006 óta immár hatodik alkalommal rendezték meg a Debreceni Egyetemen a Durkó Mátyás Emlékkonferenciát. A június 28-án és 29-én lezajlott konferencia az évek során a legnagyobb hazai művelődés- felnőttkori tanulás- és közösségszervezés konferenciává nőtte ki magát. Tovább

2018.06.26 | Oktatás

Az Országgyűlés Elnöke pályázatot hirdet!

Hazai egyetemi és főiskolai hallgatók részére a 2018/2019-es tanévben az alábbi programban való részvételre. Tovább

Vissza a hírekhez
80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

Feliratkozás a Zsigmond hírlevélre

Képzések

Rólunk

Szervezeti felépítés

Tudományos élet

Kiadványok

Hallgatói közösségek

Erasmus

DPR

Hírek

Események

Média

Kapcsolat

Közhasznúságú információk

Ügyintézés