Menü iOS APP Android APP
HU EN
2017.09.20.

Elindultak a szenior akadémiák a ZSKE szervezésében!

Magyarország legnagyobb szeniorképző rendszere intézményünk szervezésében működik,immár hat és fél éve. Szeptember harmadik hetében sorra indultak kihelyezett képzéseink, előbb Szobon, aztán Kerepesen, Bátonyterenyén, Pestszentlőrincen, Zsámbékon, majd a Bálintházban is.

Szeptember 19-én, kedden Kispesten nyitotta meg kapuit a Kispesti Szenior Akadémia, amely immár kilencedik félévét kezdi el, a ZSKE és a helyi Önkormányzat együttműködésében.

A megnyitón részt vett Vinczek György alpolgármester, aki nyitóbeszédében kiemelte, hogy a ZSKE 35 képzési helyszíne közül ez a harmadik legnépszerűbb - egy-egy előadáson az Önkormányzat dísztermében, két helyi tévé jelenléte mellett több mint 150 ember vesz részt átlagosan. Beszédében megköszönte az Egyetem szakmai közreműködését, majd sor került a nyitóelőadásra, amelyet a képzés vezetője, Dr. Jászberényi József tartott a kvóciensek időskori szerepéről és a tanulási lehetőségekről.

A kispesti szenior akadémia további programjában időskori mozgással, memóriafejlesztéssel és a termékbemutatókkal kapcsolatos átverésekkel kapcsolatos előadások szerepelnek még - a teljes program nyomon követhető a kispest.hu aktuális oldalain.

Szeptember és október olyamán a ZSKE képzési hálózatában kezdődnek előadások és tanfolyamok Bicskén, Kőbányán, Szentendrén, Érden, Pomázon, az Eötvös10-ben, Fóton, Kisalagon, Csömörön, Angyalföldön, Rákospalotán és Ceglédbercelen is. Új szakmai partnerként pedig a Budavári Művelődési Házzal indul komplex tanulási program, október folyamán.

Tanulni sohasem késő!

2017. szeptember 21., csütörtök 14 órától a Zsigmond Király Egyetemen is kezdetét veszi a Nyugdíjasok Óbudai Akadémiájának nyilvános és ingyenesen látogatható plenáris előadássorozata illetve októbertól indulnak a tanfolyami képzések, amelyekre még bőven lehetséges jelentkezni az egyetemi pénztárban.

Sikeres tanulmányokat kívánunk!

2018.04.20 | Kultúra

„BÁCS-KISKUNBAN ITTHON VAGY!” ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

Szeretnél továbbtanulni, de anyagi lehetőségeid nem adottak hozzá? Szeretnél olyan képesítést szerezni, amivel később biztos állásod lesz? Szeretnél otthonodhoz közel elhelyezkedni? Jó helyen vagy! Tovább

2018.04.11 | Oktatás

Profiktól tanulhatunk blogolni a Zsigmond Király Egyetem új képzésén

Digitális kép- és videószerkesztő, valamint Professzionális blogger képzéseket indít április végén a megújuló Zsigmond Király Egyetem. Tovább

2018.04.06 | Oktatás

Budapesten először indul egyetemi keretek között magánpilóta képzés a Zsigmond Király Egyetemen

Magánpilóta képzés (Private Pilot Licence - PPL) indul a Zsigmond Király Egyetemen április közepétől. Tovább

2018.03.28 | Kultúra

Pályázat 18-30 éves nagyothalló fiataloknak

A Siemens és Signia hallókészülékek gyártója a SINOSZ-szal együttműködésben már 3. alkalommal hirdet pályázatot nagyothalló fiatalok számára. Tovább

Vissza a hírekhez
80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

Feliratkozás a Zsigmond hírlevélre

Képzések

Rólunk

Szervezeti felépítés

Tudományos élet

Kiadványok

Hallgatói közösségek

Erasmus

DPR

Hírek

Események

Média

Kapcsolat

Közhasznúságú információk

Ügyintézés