Menü iOS APP Android APP
HU EN

Hallgatói közösségek

Csapattagok

A HCS-Hallgatói Csapat tagjai között olyan nappali és levelező tagozatos hallgatók vannak, akik intézményünk valamely felsőoktatási szakképzésén, alap- vagy mesterszakján tanulnak.

Balázs András

Balázs András Nemzetközi tanulmányok mesterszakos hallgató

Ha szeretsz új ismeretségeket kötni, s jó hangulatban gyakorlatot szerezve segíteni másoknak, akkor itt a helyed. Ezért lettem én is a Hallgatói Csapat tagja.

Boda Csilla

Boda Csilla kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató

Kommunikatív, érdeklődő, kíváncsi, életvidám, közvetlen. Ezek a szavak, amelyekkel leginkább lefesthetném jellemem. Imádom a nyüzsgést. Régóta tudom, hogy ezt a szakirányt szeretném elsajátítani, ugyanis a média területén szerzett korábbi tapasztalataim is megerősítették már ezt. Műsort vezettem a rádióban, illetve műsort vezettem a TV-ben. Terveim szerint a diploma megszerzése után ezen a vonalon folytatom munkám. Interjúkat is készítettem, de mikor magam felé irányítottam a kérdést, hogy melyik egyetemet válasszam, nem vicc megálmodtam! Itt vagyok, jó időben, a tökéletes helyen! ZSKE. Barátságos környezet, emberközpontú tanárok. Nem utolsó sorban való igaz, hogy azt a tudást kapom, amire szükségem lesz a munkavilágában! A HCS tagjai közé most volt szerencsém bekerülni. Biztos vagyok benne, hogy sok jókedvű, élménnyel teli időt fogok itt eltölteni, és ami a lényeg: rengeteg tapasztalatot tudok majd szerezni!

Ferenczi Enikő

Ferenczi Enikő kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató

Ferenczi Enikőnek hívnak, kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató vagyok. Szakirányomnak az üzleti kommunikációt választottam, ám a kutatásom témája mégis szociológiai eredetű,mert ez az ami igazán foglalkoztat. Jelenleg a Bécsi Egyetemen töltöm az ötödik szemeszterem az Erasmus cserediák programnak köszönhetően. A jövőben is szeretnék minden lehetséges ösztöndíjat megpályázni, ebben az iskola és a tanáraim is támogatnak, amiért nagyon hálás vagyok. Hallgatói jogviszonyom tette továbbá lehetővé, hogy a tavalyi nyaramat teljes egészében az USA-ban tölthettem. Szabadidőmben szeretek olvasni, jógázni, a barátaimmal járni a várost, filmvetítésekre, színházba járni és utazni. A Hallgatói Csapat programjai színesítik az Egyetemünk életét, az előadások és a meghívott vendégekkel való beszélgetések pedig rendkívül informatívak és naprakész tudást nyújtanak, ezért szívesen veszek részt bennük.

Horváth Krisztián

Horváth Krisztián kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató

Horváth Krisztián kommunikáció és média szakos, üzleti kommunikáció szakirányú, végzős hallgató vagyok. A választásom azért esett 3 éve a Zsigmond Király Főiskolára (ma már EGYETEM-re), mert értesüléseim szerint rendkívül gyakorlatorientált és családias. Tapasztalataim alapján 100%-ban állíthatom, hogy ez valóban így van. A gyakorlatiasság mellett szól a három év alatt megtartott rendkívüli mennyiségű előadás (külön kiemelném a senior akadémián, 300 fős tömegnek tartott 3D nyomtatásról szóló előadásunkat), melyek, talán érthető módon rendkívüli mértékben növelik a kommunikációs készséget, és nem utolsó sorban az önbizalmat. A családias hangulat is abszolút igaznak mondható, hiszen egyfelől a hallgatók számának köszönhetően ismerős arcok jönnek veled szemben a folyosókon, másfelől az oktatóknak és a vezetőknek is mindig van egy kedves szavuk, vagy figyelmesen állnak válaszra készen, ha esetleg kérdést intézünk feléjük. Magamról tömören, röviden annyit, hogy egy életvidám, nyitott srácnak tartom magam, aki éppen ezért megtalálta a számítását a ZSKE falain belül és bátran állíthatom, hogy jó döntést hoztam amikor ezt az intézményt választottam. Te sem bánod meg, ha a ZSKE-t választod!

Horváth Márton

Horváth Márton gazdálkodási és menedzsment szakos, marketing szakirányú végzős hallgató

Horváth Márton gazdálkodási és menedzsment szakos, marketing szakirányú végzős hallgató vagyok. A Gazdasági- és Vezetéstudományi Intézet demonstrátoraként és a Hallgatói Csapat tagjaként igyekszem segíteni iskolánk működését, ami nem is munka igazán, hanem "szórakozás, kikapcsolódás egy baráti társaságban". Szabadidőmben szeretek új emberekkel ismerkedni, és a barátaimmal lenni. Zalahalápon lakom, de a jövőben szeretnék felköltözni Budapestre, hiszen imádom az itteni életet, mert magával ragadott Európa ékszerdoboza. Ebben persze sokat segített a ZsKF is, hiszen itt ismerhettem meg azokat az embereket, akik megmutatták nekem e város szépségeit. A jövőben szeretnék marketinggel foglalkozni, és MA végzettséget szerezni.

Kasza Bettina

Kasza Bettina első éves pénzügy-számvitel szakos hallgató

Kasza Bettinának hívnak, első éves pénzügy-számvitel szakos hallgató vagyok. Szeretek segíteni az embereknek és jobbnál jobb programokat szervezni nekik, ezért is döntöttem úgy, hogy csatlakozom a Hallgatói Csapat lelkes táborához. Mióta a csapat tagja vagyok rengeteg jó programon vettem részt társaimmal együtt és a HCS-nek köszönhetően új barátságok is kialakultak. :) Diplomám megszerzése után szeretnék mérlegképes könyvelőként dolgozni, illetve a ranglétrán feljebb és feljebb jutni. :) Szeretem a focit, a zenét és a jó csapatépítős programokat, kirándulásokat. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal és a családommal lenni. :)

Kaszap Réka

Kaszap Réka mesterszintű andragógia szakos hallgató

Kaszap Réka vagyok, mesterszintű andragógia szakos hallgató. Oktatói munkám mellett a Hallgató Csapat tagjaként is közreműködöm konferenciák lebonyolításában. Úgy vélem, nagyon sok tapasztalatot szereztem és, hogy ez mind hasznomra fog válni, mint leendő munkakereső. Szabadidőmben olvasni és sportolni (futni, úszni) szoktam.

Kiss Viktória

Kiss Viktória kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató

Kiss Viktória vagyok, kommunikáció és médiatudomány szakon, azon belül pedig üzleti szakirányon tanulok. A Hallgatói Csapathoz az Educatio kiállítás miatt csatlakoztam, mivel szerettem volna az iskolámat képviselni és egy ilyen volumenű kiállításon is részt venni. Szeretnék a későbbiekben rendezvényszervezőként vagy kommunikációs/marketing szakemberként elhelyezkedni. Rengeteg embert ismertem meg a hallgatói csoport által, emellett rengeteg tapasztalatot szereztem. Tanulmányaimat itt szeretném mesterszakon folytatni és az Egyetemet továbbra is segíteni.

Kocsis Zsófia

Kocsis Zsófia elsős hallgató emberi erőforrások szakon

Kocsis Zsófiának hívnak, elsős hallgató vagyok emberi erőforrások szakon. Amint eldöntöttem, hogy ezt a szakot választom, szóba se jöhetett más főiskola. Megfogott a barátságos épület, a segítőkész tanárok és diákok. Emellett mindig is szerettem volna egy dinamikus és összetartó csapat tagja lenni, ezért is léptem be a HCS-ba. Szeretek ismerkedni, barátokat szerezni. Szabadidőmben szeretek olvasni,zenét hallgatni és találkozni a barátaimmal.:)

Lévay Máté

Lévay Máté végzett hallgató

Lévay Máté vagyok, a főiskola végzett hallgatója, illetve a Pálya magazin fotósa; a LaFemme online magazin fotóriportere, és a Csevej kulturális est egyedüli operatőre. 2011. február 25.-én nyitotta meg kapuit az első fotókiállításom itt Szentendrén, a művészek városában. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a fotózás a munkám és egyúttal a hobbim is, melyet a szabadban, vagy a stúdiómban végezhetek. Saját blogot vezetek, melyben fotóimat illetve cikkeimet publikálom. Címe: http://levaymate.blog.hu. Emellett weboldalt is üzemeltetek: www.levay-mate.hu.

Maxim Valentina

Maxim Valentina emberi erőforrás szakos, első éves hallgató

Maxim Valentinának hívnak, emberi erőforrás szakos, első éves hallgató vagyok. Szeretem a kihívásokat szívesen veszek részt programok szervezésében. Segítőkésznek tartom magam,ezért is gondoltam, hogy csatlakozom a Hallgatói Csapathoz. Úgy gondolom hogy nem csak a főiskolán hanem az itt szervezett programok keretein belül megismerkedhetek olyan helyzetekkel is amiben még nem volt részem. Örülök hogy tagja lehetek egy olyan csapatnak, ami színes programok szervezésével teszi változatosabbá a szürke hétköznapokat. Szabadidőmben görkorcsolyázom és autós versenyekre járok.

Márkus Lilla

Márkus Lilla Kommunikáció és Médiatudomány alapszakos hallgató

Márkus Lilla vagyok, kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató. A Zsigmond Király Egyetemet a barátságos közeg és a jó hangulat miatt választottam. Szeretek csapatban dolgozni, valamint új emberekkel megismerkedni, ezért is vagyok most már tagja a HCS-nak. Szabadidőmben szeretek kirándulni, utazgatni. :)

Molnár Andrea

Molnár Andrea gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató

Molnár Andreának hívnak, első éves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató vagyok. A későbbiekben marketing szakirányra szeretnék szakosodni. A Hallgatói Csapat tagjaként kicsit közelebb kerülhettem az Egyetemhez, illetve tagja lehetek egy csodálatos közösségnek. A továbbiakban munkámmal és kitartásommal szeretném segíteni a HCS-ot, ha már a tagja lehetek mindent megteszek a bentmaradásért. Szabadidőmben szívesen táncolok vagy olvasok és természetesen a barátaimmal vagyok. Csatlakozz hozzánk és légy egy összetartó közösség tagja.

Nagy Melinda

Nagy Melinda gazdálkodási és menedzsment alapszakos, marketing szakirányos hallgató

Nagy Melinda gazdálkodási és menedzsment alapszakos, marketing szakirányos hallgató vagyok. Azért jelentkeztem a Hallgatói Csapatba, mert rendkívül emberközpontúnak érzem magamat, szeretek társaságban lenni, jó társaságban pedig még inkább. Az iskola népszerűsítésével illetve ZSKF-es rendezvényeken való fotózással szeretném segíteni a HCS munkáját. Szabadidőmben a ZSKF-es csapatépítőkre, programokra járok, a barátaimmal vagyok, illetve fotózgatok.

Palcsok Dalma Vanessa

Palcsok Dalma Vanessa kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató

Palcsok Dalma Vanessa vagyok, kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató. Számomra nagyon inspirálóak az olyan emberek, akik nap mint nap küzdenek az álmaikért. Próbálom a maximumot kihozni magamból minden helyzetben. Ha valaminek nekiállok, akkor azt szívvel-lélekkel csinálom, főként, ha a ZSKF-ról van szó. Azért jelentkeztem a HCS-ba, mert mindig is szerettem volna egy összetartó csapat tagja lenni, ahol új dolgokat is tanulhatok. Szabadidőmben konditerembe járok.

Pelyhe Ádám

Pelyhe Ádám kommunikáció és médiatudomány szak levelező hallgató

Pelyhe Ádám vagyok, kommunikáció és médiatudomány szak levelező hallgatója. A levelező képzés is lehetővé teszi, hogy a hallgatók részt vegyenek a hallgatói életben, és képviseljék az iskolát. Azért csatlakoztam a Hallgatói Csoporthoz, hogy a jövőbeli programokat és együttműködéseket úgy alakítsuk ki, hogy a ne csak a nappali tagozatos hallgatóknak, hanem a levelező képzésben részt vevő hallgatóknak is kedvezzenek. A HCS munkáját rendezvényszervezéssel és rendezvényjátékokkal segítem. Szabadidőmben wakeboardozom, és olyan kreatív programokat szervezek, mint például a zombi infratag játék.

Sápi Ferenc

Sápi Ferenc Nemzetközi kapcsolatok szakon végzett, jelenleg nemzetközi gazdálkodás szakos

23 éve vagyok aktív sportoló, vívó vagyok. A sportnak köszönhetően sokat utaztam és kiterjedt kapcsolatrendszerre tettem szert. Vidéki nagyvárosban születtem és felsőfokú tanulmányaim megkezdésekor Budapestre költöztem. Immár második szakomat végzem az intézmény keretei között. Az évek során lehetőségem nyílt rá, hogy jól megismerhessem azon lehetőségeket, amiket intézményünk nyújt a hallgatók részére. Így hitelesen tudom képviselni Egyetemünket a különböző fórumokon, amely öröm számomra.

Schmidbauer Bettina

Schmidbauer Bettina elsőéves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató

Schmidbauer Bettina vagyok, elsőéves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató. Leginkább a marketing szakirány érdekel, de a rendezvényszervezés sem áll messze tőlem. Azért csatlakoztam a Hallgatói Csapathoz, hogy részt vehessek az iskola által szervezett rendezvényeken, új kapcsolatokat építhessek, és tagja legyek egy barátságos, összeszokott csapatnak. A következő évben mindenképp szeretnék egy félévet az Erasmus program keretében egy idegen országban tanulni, mivel szeretek utazni, új helyeket, és kultúrákat megismerni.

Szabolcsi Eszter Vivien

Szabolcsi Eszter Vivien emberi erőforrások alapszakos hallgató

Szabolcsi Eszter Vivien vagyok, emberi erőforrások alapszakos hallgató. A későbbiekben HR területen szeretnék elhelyezkedni. Szívesen segítek másoknak, és szeretek új embereket megismerni, ezért is csatlakoztam a Hallgatói Csapathoz. Mindenképp jó döntésnek tartom, hiszen már a legelső élményeim is azt bizonyítják, hogy mennyire jó egy közvetlen, összetartó és barátságos közösséghez tartozni. Ezáltal a célom az, hogy én is maximális segítséget tudjak nyújtani azoknak, akik hozzám fordulnak.

Szakál Vivien

Szakál Vivien pénzügy és számviteli szakos hallgató

Szakál Vivien vagyok, pénzügy és számviteli szakon tanulok. Azért jelentkeztem a Hallgatói Csapatba, mert azt gondoltam ebben a közösségben új élmények és új barátok várnak rám. Nem tévedtem, amikor ebben bíztam, hiszem felejthetetlen élmény marad számomra a sok közös program. Fontos nekem, hogy tegyek az iskoláért, mivel én is sokat kapok, a remek előadások mellett színvonalas a helyszín, nagyszerű emberek vesznek körül, mind az oktatók, mind a társaim szempontjából. Amit az iskola a beiratkozásomkor ígért, azt maradéktalanul teljesítette. Örülök, hogy a ZSKF hallgatója vagyok és köszönöm, hogy a Hallgatói Csapat tagja lehetek.

Varga Bettina

Varga Bettina másodéves hallgató emberi erőforrás szakon

Varga Bettina vagyok, másodéves hallgató emberi erőforrás szakon. Leginkább a coach szakirány érdekel, mert szeretem a kihívásokat és a megoldandó feladatokat. A főiskolán sok érdekes előadást hallgathatok meg és a többi hallgatóval is nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítanom. Szeretek sportolni, olvasni és új dolgokat is kipróbálni. Azért csatlakoztam a Hallgatói Csapathoz, mert így aktívabb részese lehetek az főiskolai életnek.

Varga Ramóna

Varga Ramóna pénzügy és számvitel szakos, elsőéves hallgató

Varga Ramóna vagyok, pénzügy és számvitel szakos, elsőéves hallgató. Azért jelentkeztem a HCS tagjai közé, hogy bekerülhessek egy remek hangulatú csapatba illetve különböző programokon is részt vehessek. Szeretném, ha minél többen megismernék a ZSKF-et, ezáltal több hallgatót is köszönthetnénk a főiskolán. Szabadidőmben családommal és barátaimmal vagyok, velük is rengeteg programot szervezek. Nem szeretek egyhelyben ülni. Jövőbeli terveim között szerepel a pénzügyes végzettségemnek megfelelő munkahely illetve a HR szak is érdekel, így remélem, sokáig a ZSKF hallgatója leszek.

Zsoldos Luca

Zsoldos Luca Kommunikáció és médiatudomány szakos

Zsoldos Luca vagyok, nappali tagozatos hallgató. Lehetőségem nyílt rá, hogy tagja legyek egy életvidám, barátságos, összetartó, s még a munkát is vidáman elvégző csapatnak: ez a Hallgatói Csapat. Örömmel járulok hozzá én is a ZSKE munkájához, segítek a programok szervezésében, s büszkén tartozom az egyetem aktivistái közé. Ha szeretnél élettapasztalatot szerezni, új barátokra lelni, másoknak segíteni, és jó hangulatban dolgozni, itt a helyed a HCS-ban! :)

Mit tanulhatsz nálunk?

IT-készségek fejlesztése

(E-00725/2014/D007)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

Projektmenedzsment ismeretek

(E-00725/2014/D008)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

Közösségszervezés alapszak

Új képzés az Egyetem kínálatában!

Tovább

Sportlétesítmény menedzser

Innovatív, hiánypótló képzés. Jelentkezési határid...

Tovább

Álláskeresési technikák

(E-00725/2014/D002)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

Sikeres ügyfélkezelési technikák

(E-00725/2014/D003)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

Vezetői kompetenciák fejlesztése

(E-00725/2014/D005)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

Konfliktus és stressz-kezelési készségfejlesztés

(E-00725/2014/D006)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

52 341 02 Ingatlanközvetítő

(E-00725/2014/A003)

Tovább
OKJ-s képzések

Konfliktus és stressz-kezelés

(E-00725/2014/D001)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

54 812 03 Turisztikai szervező, értékesítő

(E-00725/2014/A002)

Tovább
OKJ-s képzések

55 343 01 Biztosítási tanácsadó

(E-00725/2014/A001)

Tovább
OKJ-s képzések

Vállalkozási ismeretek

(E-00725/2014/D004)

Tovább
Engedélyszámmal rendelkező (kompetenciafejlesztő) képzések

Andragógia mesterszak

Tovább
Állami ösztöndíjas finanszírozás

Emberi erőforrások alapszak

A szak mindenképp elindul!

Tovább
Duális képzés Emelt szintű érettségi nélkül

Gazdálkodási és menedzsment alapszak

A szak mindenképp elindul!

Tovább
Duális képzés Emelt szintű érettségi nélkül

Gazdaságinformatikus alapszak

A szak mindenképp elindul!

Tovább
Duális képzés Emelt szintű érettségi nélkül

Kommunikáció- és médiatudomány mesterszak

Az igazi kommunikációs szakemberek képzése a profi...

Tovább
Angol nyelvű képzés Állami ösztöndíjas finanszírozás

Nemzetközi gazdálkodás alapszak

A szak mindenképp elindul!

Tovább
Duális képzés Angol nyelvű képzés Emelt szintű érettségi nélkül

Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszak

Az okleveles közgazdász - a szakma csúcsa felé...

Tovább
Angol nyelvű képzés Állami ösztöndíjas finanszírozás

Nemzetközi tanulmányok alapszak

Írjad TE is a diplomácia történetét!

Tovább

Nemzetközi tanulmányok mesterszak

Határtalan lehetőségek a munkaerőpiacon.

Tovább
Angol nyelvű képzés Állami ösztöndíjas finanszírozás

Pénzügy és számvitel alapszak

A kalkulálható sikerekért!

Tovább
Duális képzés Emelt szintű érettségi nélkül

Politikatudományok alapszak

Érts, láss, tudj és diktálj!

Tovább

Politikatudomány mesterszak

Okleveles politológus

Tovább
Angol nyelvű képzés Állami ösztöndíjas finanszírozás

Szociológia alapszak

Elemzésekkel a társadalom fejlődéséért.

Tovább

Gazdaságinformatikus felsőoktatási szakképzés

A szak mindenképp elindul!

Tovább
Emelt szintű érettségi nélkül

Pénzügy és számvitel felsőoktatási szakképzés

A szak mindenképp elindul!

Tovább
Emelt szintű érettségi nélkül
1 / 30
80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

80%

A végzettek 80%-a a szakképzettségének megfelelő szakmában helyezkedik el.

97%

A frissen végzett, állást kereső, Zsigmondos diplomával rendelkezők 97%-a 3 hónapon belül elhelyezkedik.

5. hely

A Zsigmondon végzett hallgatók átlagfizetése az 5. legmagasabb Magyarországon!

Egyéb szolgáltatások

Teremkiadás

Teremkiadás

10-500 fő befogadására alkalmas, teljes technikával felszerelt termek bérbevehetőek hétköznap és hétvégén.

Tovább
Hirdetés

Hirdetés

Tervezés, szervezés, gyakorlott / összeszokott csapattal komplex kivitelezés, monitoring. Egyetemi felületek értékesítése.

Tovább
Kutatás

Kutatás

Belső és külső megbízók részére vállaljuk kutatások tervezését, lebonyolítását, kielemzését, közreadását.

Tovább
Feliratkozás a Zsigmond hírlevélre

Képzések

Rólunk

Szervezeti felépítés

Tudományos élet

Kiadványok

Hallgatói közösségek

Erasmus

DPR

Hírek

Események

Média

Kapcsolat

Közhasznúságú információk

Ügyintézés